Haibike představil novou modulární plaformu pro modely AllMtn modelové řady 2021. Výrazný design, karbonový rám, větší kapacita baterie, a spoustu dalšího skrývá nový model 2021 AllMtn 7, který svým zpracováním ohlašuje novou éru společnosti Haibike. Stávající řada AllMtn s motory Bosch Performance CX Line a FLYON bude nyní rozšířena o novou řadu, a to o motor Yamaha PW-X2 80 Nm. Ten zajistí bezpečné a snadné cestování v jakémkoliv terénu. Díky jednotné karbonové konstrukci je rám kola úhledný, hladký a především okouzlující svým tvarem a barevným provedením. U AllMtn 7 už nenalezneme žádné označení modelu na horní straně rámu, jak bylo u Haibiku zvykem. Také při pohledu ze strany není vidět žádné vedení kabelů, které jsou vedeny přední stranou trubice pro lepší vzhled a lepší účinnost. Böllhoffova spojka zajišťuje jednoduché vyjmutí a nasazení krytu baterie bez použití jakéhokoliv nářadí. Kolejnicový systém MRS pro upevnění držáku na láhev nebo tašku byl ponechán na horní straně spodní trubice, jako u předchozích modelů.

AllMtn je žhavou novinkou nadcházejícího roku, tak neváhejte a přijďte se na něj podívat k nám na prodejnu už koncem října!

Představení nových modelů haibike 2021 v sídle firmy v Sennfeldu

Viděli jsme všechny modely špičkových elektrokol Haibike pro rok 2021 a máme se všichni na co těšit! Naživo jsou všechny modely úžasné, tak jak to Haibike umí – nádherné barvy, ladné křivky, špičkové motory a komponenty.