Motor Yamaha PW-ST posouvá funkčnost PW-SE na novou úroveň a přitom je dostatečně jednoduchý na to, aby jej mohl použít kdokoli.

Specifikace:

  • Pohonná jednotkaStředový motor
  • Hmotnost3,4 kg
  • Jmenovitý výkon250 W
  • Max. kroutící moment – 70 Nm
  • Max. rychlost podpory25 km/h
  • Režimy – 4 režimů (HIGH, STD, ECO, +ECO)

Haibike Technic Yamaha PW-ST

VLASTNOST

Quad Sensor System Yamaha

PW-ST je vybaven Quad Sensor System Yamaha díky němuž, může poskytovat dopomoc optimalizovanou pro všechny podmínky, přestože váží o 100 g méně než předchozí model. Jednotka také nabízí širší asistenční rozsah, který podporuje šlapání s vysokou kadencí. Perfektní vyladění PW-ST předurčuje motor pro všestrannou a pohodlnou jízdu. Ať už jste začínající sportovec nebo veteránem, a ať už jedete na silnici nebo v terénu, PW-ST nabízí zábavu a příjemnou pomoc všem jezdcům.

Yamaha PW-ST vlastnost
VLASTNOST

Automatická změna režimů

Absolutní novinka – automatický režim! Poskytuje optimální asistenci při nastavování jízdy na elektrokole výběrem ze tří jízdních režimů – Eco, Standard a High. Systém automaticky rozpozná obtížnost terénu a snižuje nebo zvyšuje sílu podle potřeby, aby poskytoval maximálně pohodlnou jízdu.

Yamaha PW-ST vlastnost
VLASTNOST

Pocit přirozené a plynulé dopomoci

Silná jízda je nejlepší na eMTB, ale nedostatek kontroly by vás nechal náchylný k jízdě na kolech během stoupání a roztočování pneumatik na špatných površích. Ladění Yamaha pro PW-ST umožňuje softwaru řídicí jednotky zvládnout řízení výkonu. Spojením síly se stabilním ovládáním tato technologie usnadňuje jezdci začít s klidem mysli od poloviny cesty do nejstrmějších kopců.

Yamaha PW-ST vlastnost